SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

GYMKORT FÖR GULDMEDLEMMAR

Köpes Här!

Gymkort för Guldmedlemmar!
2023-11-13 18:17

Våra Guldmedlemmar i Vallentuna Hockey kan köpa gymkort i föreningens fina gymlokaler i Vallentuna Ishall. Kostnaden är endast 2500kr för 12 månader, eller om man är pensionär 1500kr. Se gärna i bildgalleriet genom att klicka på "Bildgalleri" i menyn så får ni en fin överblick på gymmet.

 

Dagtid på vardagar är det väldigt lite folk i gymmet. Från 16:00 och framåt kan några trevliga och starka hockeylirare trilla in, men det är endast individuell träning för hockeyspelarna i gymmet så det finns plats även kvällstid. Ingen lagträning för hockey förekommer i gymmet då alla hockeyspelare tränar med sina lag i vår lagträningslokal. På så vis finns det plats även kvällstid för våra gym-gäster.

 

När man väl hämtat ut sitt kort så fungerar det från 07:00-22:00 på vardagar och 08:00-22:00 på helger. Samma kort fungerar till ytterdörren och till gymdörren på ovanvåningen. Observera att Vallentuna Ishalls lokaler kan ha andra öppettider. 

Passage genom dörren på ovanvåningen sker individuellt! Det betyder att man inte släpper in någon annan i gymmet. Andra medlemmar registrerar sin ankomst själva med sitt kort.

 

Observera att gymmet är TV-övervakat! Vallentuna Hockey använder endast detta system för att kontrollera vad som hänt om något förstörts eller missbrukats på något vis. Trygghet är viktigt för våra medlemmar!

 

I övrigt gäller det vi kallar "common sense". Det betyder att man ställer tillbaka utrustning man använt, torkar av dem om de blivit blöta av svett och att man visar respekt för varandra. Inga fönster eller dörrar får tyvärr öppnas, men det brukar inte vara ett bekymmer då vi har stark ventilation på.

 

Skulle någon akut olycka drabbar en person ringer man 112. Om akuta skador på fastigheten skulle uppstå så kontaktar man Vallentuna Fritidsförvaltning (vaktis) på 08-587 851 80.  Om någon olycka drabbar utrustningen på gymmet så ringer man eller mailar till kansliet. 

 

Regler kan verka tråkiga, men om alla sköter om gymmet så blir träningen bättre. Tillsammans blir vi starka i gymmet, med Hjärta & Vilja.

 

VARMT VÄLKOMNA!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Samarbetspartners