SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY
Guldmedlem

Guldmedlem
BLI GULDMEDLEM

HÄR!
Guldmedlem!
2024-05-15 11:00

Bli Guldmedlem säsongen 2024/25

 

Vad roligt att du är intresserad av att bli Guldmedlem. Teckna ditt medlemskap för säsongen 2024/2025 som gäller fram till 31 maj 2025 och läs mer nedan.

 

Som Guldmedlem får du bland annat fri entré till A-lagets hemmamatcher i grundserien samt rabatter hos många fina företag i regionen.

 

ICA -> 4 rabattcheckar på 50kr styck. Totalt värde 200kr. 2 checkar att utnyttjas från 1/9 och fram till 31 december 2024 och 2 checkar att utnyttjas fram till 30 april 2025.

 

Apoteket Hjärtat Vallentuna Centrum -> 10% på allt utom receptbelagda varor.

 

Prestogrillen Vallentuna Centrum -> 10% på menyn

 

Rookie Bar -> Kaffe 10kr och Korv 10kr

 

Pizzeria Istanbul  10% rabatt på hela köpet.

 

Chop Chop Arninge -> 10% rabatt på menyn. Måste beställas i kassan då de digitala skärmarna inte kan ge rabatt. Visa medlemskortet i kassan.

 

Gymkort -> Enbart för Guldmedlemar kan man köpa gymkort i föreningens gym för 2500kr (2000kr plus moms). Mer information på Vallentunahockey.com

Medlemskort

Även i år får medlemmen ett specialdesignat klistermärke att fästa på sitt betalkort. På så vis slipper man ha med sig ett extra medlemskort och kan visa upp sitt guldmedlemskap när man handlar. Vill man inte fästa det på sitt betalkort går det givetvis bra att fästa märket på annat ställe.

 

Digitalt medlemskort i Medlemsappen för Sportadmin.

Alla Guldmedlemar i Vallentuna Hockey får även ett digitalt medlemskort. Detta medlemskort hittar du i Medlemsappen och där kan man även se alla förmåner direkt. Så fort vi hunnit bekräfta din anmälan kommer du att få ett mejl med inloggningsuppgifter så att du kan logga in i appen. 

 

Du kommer även att kunna logga in på vår hemsida och uppdatera dina personuppgifter om så önskas.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Samarbetspartners