SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Ackrediterat Hockeygymnasium

Välkommen att anmäla dig till Vallentuna Hockeys ackrediterade Hockeygymnasium, både för tjejer och killar! Gå något av programmen med idrottsprofil på Vallentuna Gymnasium och ta del av Vallentuna Hockeys kunskaper inom elithockey.

 

Tränare:

Ansis Straupe - universitetsutbildad elittränare med fantastiska skills-egenskaper.

 

Jussi Salo - universitetsutbildad elittränare med mångårig erfarenhet som elit-tränare i flertalet elit-klubbar.

 

Skolan och ishallen ligger inom gångavstånd och eleverna får i miljön i Vallentuna en bra miljö att kunna kombinera en bra skola och ishockey. Närheten till elithockey på hög nivå samtidigt som man får bra tid till studier gör att ungdomar i gymnasieåldern får allra bästa förutsättningarna för både skola och hockey!

 

Värt att nämnas är att man inte behöver ta en plats i Vallentuna Hockey J18-lag eller Damjunior-lag för att komma in på hockeygymnasiet även att det såklart är bäst av logistiska skäl. Vi har flera elever som går vårt professionella hockeygymnasium men spelar juniorhockey i närliggande föreningar då de ligger så pass nära geografiskt att det fungerar bra. Så man behöver aldrig oroa sig för att åka ur hockeygymnasiet om man mot förmodan skulle tappa sin plats i laget i Vallentuna Hockey.

 

Varmt välkommen att ansöka du också!

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Samarbetspartners