SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vallentuna Hockeyförening
Fotboll
Vallentuna Hockey Team 15

Vi är ett härligt gäng som tränar tillsammans ca två gånger/vecka i Vallentunas Ishall, se kalendern för att se våra träningstider.

Tillsammans försöker vi att skapa en härlig atmosfär med gemenskap både på och utanför isen.


Huvudränare: Kim Bernhardsson

Tränare: Magnus Fägerhall, Joakim Söderström, Mathias Keskimaula, Robert Lindegren, Jesper Nummelin, Mikael Zetterström

Materialare: Magnus Färgerhall, Martin Höjer, Fredrik Nordqvist

Kassör: Jonas Lif

Lagledare: Malin Lindegren

Hockeyskoj och föreläsning
2023-09-16 20:44

Utöver poolspelet som drar igång om några veckor så kommer vi att delta på olika hockeyskoj under säsongen. Just nu är vi anmälda till 2 st; 24/9 i Täby och den 8/10 i Farsta. Dit kommer vi åka med två lag vardera och separata kallelser kommer. Vi har gjort en preliminär lagindelning som vi vill prova under dessa hockeyskoj så därför kommer inte alla att bli kallade till alla matcher, men alla barn födda 2015 kommer bli kallade till någon match. Om vi inte får ihop kompletta lag så kommer vi att skicka ut en kallelse för reservplatser för att komplettera lagen.

 

Den 2a oktober erbjuder Vallentuna hockey en föreläsning för spelare tillsammans med föräldrar om kost (vad och när man kan äta och dricka under dagen för bättre resultat och välmående). Föreningen organiserar detta i samarbete med RF-SISU och syftet är utbilda spelarna för att höja kvalitet på livsstil och idrott.

Kallelse till detta kommer ut i SportAdmin och föreläsningen riktar sig alltså till både barn och föräldrar.

 

Hoppas vi ses!

Korridoren och uppdaterat schema
2023-08-24 05:52

Under våren/sommaren har Vallentuna hockey gjort en ny entré för alla som på något sätt är kopplade till hockeyn. Här finns det bland annat soffor, varuautomater samt möjlighet att köpa kaffe och vänta medan barnen byter om.

Vallentuna hockeys policy är att korridoren och omklädningsrummen endast är till för spelare och ledare. Föräldrar ska alltså inte vistas i korridoren, detta bland annat för att vaktis ska kunna utföra sitt jobb utan hinder samt att barnen som duschar inte ska behöva känna sig oroliga för att obehöriga springer förbi. Barnen går själva till omklädningsrummet (där ledare finns tillgänglig) och byter om. Föräldrar hänvisas till att vänta i  klubbrummet vid nya entrén, utomhus eller på läktaren. Prata gärna med någon av oss ledare om du eller ditt barn känner sig osäker eller har några frågor kring upplägget.

 

Under dagen idag kommer schemat fram till och med vecka 38 komma upp i kalendern och efter den 18e september någon gång kommer det att fyllas på med mer träningstider samt matcher fram till och med vecka 47. Anledningen till att vi inte kan få schemat för hela säsongen på en gång är att schemat är beroende av hur serielottningen blir och efter det anpassas schemat för övriga lagen.

Förråd och föräldramöte
2023-08-21 21:41

Nu har vi i Team 15 fått ett eget förråd. Det ligger i baracken som ligger rakt fram när man använder utgången från korridoren med omklädningsrummen mot B-hallen. Här kan barnen förvara sina backar med utrusning samt klubbor mellan träningarna och matcherna. Fråga gärna någon av oss ledare om du är osäker på var förrådet ligger.

 

Vi kommer ha föräldramöte onsdagen den 20e september kl 19-21 (OBS! Nytt datum och tid) i rookie lounge i ishallen, separat kallelse kommer i appen Sport Admin. Kallelsen kommer i barnens namn men det är alltså föräldrar/vårdnadshavare som är förväntade mottagare av informationen på mötet. Vi kommer bland annat prata om träningsupplägg, sponsring, föräldraengagemang samt förväntningar på barnen enligt Vallentunas beteendekod.

 

Beteendekod Vallentuna Hockey

  1. Jag kommer i tid och hälsar.
  2. Jag använder inte mobilen.
  3. Jag får inte skojbråka.
  4. Jag använder ett vårdat språk som inte uppfattas som kränkande.
  5. Jag stöttar alla lagkamrater.
  6. Jag kämpar och gör alltid mitt bästa.
  7. Jag förbereder mig bra med sömn, mat och dryck.
  8. Jag använder alltid rätt utrustning.
  9. Jag städar efter mig och tar hand om gemensam utrustning.
  10. Vi har alltid en ledare närvarande i omklädningsrum etc.

Hoppas vi ses!

Hockeyskoj på lördag
2023-08-20 20:45

Nu på lördag den 26e augusti kommer det bli hockeyskoj anordnat av Boo HC istället för träningen som var planerad att hållas i B-hallen i Vallentuna. De som redan tackat ja till lördagsträningen läggs automatiskt till på hockeyskojet. Kom ihåg att avanmäla ditt barn om den nya tiden och platsen inte fungerar för att lämna plats åt andra spelare eftersom vi har begränsat med platser på hockeyskojet.

Om du ej får plats på hockeyskoj men vill vara med klicka i svaret ”Kommer ej” och skriv kommentar ”Reserv nr x” så plockar vi in reserver allteftersom.

 
Facebook
Samarbetspartners