SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vallentuna Hockeyförening
Fotboll

Team 09 ligger fokus på gemenskap och respekt men också tävling! Det är en härlig gemenskap i laget som också när hockeysäsongen är vilande träffas för att träna och umgås. 

Under säsongen varvar vi träningar med seriespel, cuper och träningsmatcher mot andra lag. Vi tränar 4-5 gånger i veckan inklusive regelbundna teknikträningar med vår skillstränare Ansis Straupe. Utöver aktiviteter på is är det också fokus på fysträning för att utveckla vårt hockeyspelande samt förebygga skador.


Vår rutinerade- och väl bemannade ledarstab driver strukturerat laget framåt och ser till att verksamheten flyter på. Detta också i nära samarbete med våra lag i U16 respektive U14, vilket möjliggör individuellt utmanande träningar för varje spelares bästa utveckling!

 

Följ oss på Instagram: @vallentunahockey_09

SILVER I KRONWALL CUP FÖR TEAM 09
2023-05-17 14:15
Team 09 tar en fin andra plats i Kronwall Cup 2023

Team 09 gjorde en storstilad turnering i Järfälla där de på väg till finalen var obesegrade efter vinster mot Farsta, Järfälla, Hisingen och Österåker.

Sista gruppspelsmatchen spelade de 3-3 mot Tumba som de sen fick möta i finalen.

 

Finalen blev en tuff och mycket tight match där Tumba kunde avgöra med 3-2 målet sent i matchen.

Nu avslutar 09 truppen säsongen med cup i Farsta innan de kör igång med förberedelser för nästa säsong som U15 spelare.

 

Bra kämpat killar !

 
Facebook
Samarbetspartners