SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Team 09 ligger fokus på gemenskap och respekt men också tävling! Det är en härlig gemenskap i laget som också när hockeysäsongen är vilande träffas för att träna och umgås. 

Under säsongen varvar vi träningar med seriespel, cuper och träningsmatcher mot andra lag. Vi tränar 4-5 gånger i veckan inklusive regelbundna teknikträningar med vår skillstränare Ansis Straupe. Utöver aktiviteter på is är det också fokus på fysträning för att utveckla vårt hockeyspelande samt förebygga skador.


Vår rutinerade- och väl bemannade ledarstab driver strukturerat laget framåt och ser till att verksamheten flyter på. Detta också i nära samarbete med klubbens lag i J18 respektive U15, vilket möjliggör individuellt utmanande träningar för varje spelares bästa utveckling!

 

Följ oss på Instagram: @vallentunahockey_09

Team 09 växlar upp till U16
2024-05-24 13:26
Deltagarna vid vår familjematch.

Sedan sista matchen i U15 i mitten av Mars har T09 haft ett väldigt späckat schema med deltagande i Mälarö Spring Games, Farsta Hockey Games, 2 träningsmatcher, Familjematch (oavgjort resultat) och slutligen Kronwall cup.

 

Därefter fick vi en vecka ledigt men är fr.o.m. v21 igång med vår barmarksträning samtliga vardagar på- och runt Vallentuna IP. I Juli är det träning under eget ansvar som gäller innan vi v32 samlas igen för fystester och uppstartsveckan v33, följt av lite spännande träningsmatcher och ev. någon cup inför seriestarten.

 

Både vår spelar- & ledargrupp ser i stort ut att gå orörd genom uppehållet, och vi ser verkligen fram emot kommande U16-säsong!

 
Facebook
Samarbetspartners