SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Team 08
Vallentuna Hockey Team 08, säsongen 2023 / 24

Vallentuna Hockey Team-08 består av 18 killar samt tränare, lagledare och materialare. Vi ledare har fokus på spelarnas individuella utveckling, en stark lagsammanhållning samt ett stort engagemang från både spelare, ledare och familjer. Till vår hjälp har vi en idrottsplats med två ishallar samt en förening med alla årskullar från hockeyskola till A-lag.

 

Laget tränar 4-5 gånger i veckan och har kontinuerligt teknikträningar med vår skillstränare Ansis Straupe. Förutom träningar på is är det också en del träningar utanför isen för att bygga upp en lämplig fysik för hockey samt för att förebygga skador.

 

Team-08 har även ett bra samarbete med U15 och J18 för att kunna erbjuda utmanande träningar anpassade efter varje spelares individuella utveckling.

 

Tillsammans har vi roligt både på och utanför isen. Som ambition har laget och föreningen att utbilda kommande juniorspelare som ska kunna representera föreningens hårdsatsande juniorlag framöver.

 

Följ laget på instagram @vallentunahockey_team08

 

Tränare:          

Pauls Hodzko

 

Assisterande Tränare: 

Fredrik Hamberg

 

Lagledare:       

Fredrik Källström

 

Materialare:     

Christian Kjellgren & Peter Mattsson

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook
Samarbetspartners