SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Dags för hemmapoolspel
2023-10-30 14:08

Om några veckor är det dags för Team 15s första hemmapoolspel. Här följer info om upplägget för poolspelen samt vad som förväntas av er föräldrar vid ett hemmaspel.

 

Datum för hemmapoolspelen är:
Lördag 11/11: Lag Gul
Söndag 26/11: Lag Svart
Lördag 9/11: Lag Röd, Lag Vit och Lag Gul

Samlingstiden för respektive lag syns i SportAdmin.

 

För att kunna genomföra poolspelen behövs minst en förälder per barn (från laget som håller i poolspelet) som kan hjälpa till med att antingen döma matchen (2 st matchledare) eller sitta i sekretariatet (2 st) samt hälsa välkomna och bygga sarg (kan vara samma personer som är matchledare och sek).

 

Det finns även chans att tjäna pengar till lagkassan om vi väljer att sätta upp ett fikabord för att sälja kaffe och fikabröd, då behövs några fler frivilliga föräldrar eller syskon för bemanning samt några som bakar inför poolspelet.

 

Skriv i svaret på kallelsen vilken eller vilka uppgifter du vill hjälpa till med så bestämmer vi vid samling vem som gör vad.

 

För dig som vill vara matchledare/domare finns ramverket för vår åldersgrupp (U9) här och vill du testa att vara matchledare på någon träning innan det är dags för poolspel så säg till någon av oss ledare så går det att lösa.

 
Facebook
Samarbetspartners