SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Hockeyskoj och föreläsning
2023-09-16 20:44

Utöver poolspelet som drar igång om några veckor så kommer vi att delta på olika hockeyskoj under säsongen. Just nu är vi anmälda till 2 st; 24/9 i Täby och den 8/10 i Farsta. Dit kommer vi åka med två lag vardera och separata kallelser kommer. Vi har gjort en preliminär lagindelning som vi vill prova under dessa hockeyskoj så därför kommer inte alla att bli kallade till alla matcher, men alla barn födda 2015 kommer bli kallade till någon match. Om vi inte får ihop kompletta lag så kommer vi att skicka ut en kallelse för reservplatser för att komplettera lagen.

 

Den 2a oktober erbjuder Vallentuna hockey en föreläsning för spelare tillsammans med föräldrar om kost (vad och när man kan äta och dricka under dagen för bättre resultat och välmående). Föreningen organiserar detta i samarbete med RF-SISU och syftet är utbilda spelarna för att höja kvalitet på livsstil och idrott.

Kallelse till detta kommer ut i SportAdmin och föreläsningen riktar sig alltså till både barn och föräldrar.

 

Hoppas vi ses!

 
Facebook
Samarbetspartners