SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vallentuna Hockeyförening
Fotboll
Korridoren och uppdaterat schema
2023-08-24 05:52

Under våren/sommaren har Vallentuna hockey gjort en ny entré för alla som på något sätt är kopplade till hockeyn. Här finns det bland annat soffor, varuautomater samt möjlighet att köpa kaffe och vänta medan barnen byter om.

Vallentuna hockeys policy är att korridoren och omklädningsrummen endast är till för spelare och ledare. Föräldrar ska alltså inte vistas i korridoren, detta bland annat för att vaktis ska kunna utföra sitt jobb utan hinder samt att barnen som duschar inte ska behöva känna sig oroliga för att obehöriga springer förbi. Barnen går själva till omklädningsrummet (där ledare finns tillgänglig) och byter om. Föräldrar hänvisas till att vänta i  klubbrummet vid nya entrén, utomhus eller på läktaren. Prata gärna med någon av oss ledare om du eller ditt barn känner sig osäker eller har några frågor kring upplägget.

 

Under dagen idag kommer schemat fram till och med vecka 38 komma upp i kalendern och efter den 18e september någon gång kommer det att fyllas på med mer träningstider samt matcher fram till och med vecka 47. Anledningen till att vi inte kan få schemat för hela säsongen på en gång är att schemat är beroende av hur serielottningen blir och efter det anpassas schemat för övriga lagen.


Nyhetsarkiv
Hockeyskoj på lördag2023-08-20 20:45
 
Facebook
Samarbetspartners