SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VALLENTUNA HOCKEY

Vallentuna Hockey köp- sälj- och bytes dag
2023-10-20 16:50

 

 

Vallentuna Hockey Köp- Sälj- och bytes dag!

Söndagen den 22 oktober klockan 09.00 – 15.00.

 

 

Syfte: Vissa barn är helt nya i Vallentuna hockey och har precis börjat i hockeyskolan vilket vi tycker är otroligt kul. Föräldrarna eller andra närstående har kanske inte hunnit köpa sitt/sina barns första utrustning ännu. Vissa barn har varit med längre och växer så det knakar. Dessa barn behöver kanske uppdatera sin utrustning och sälja den utrustning som de har vuxit ur. Så här i inflations tider med höga kostnader gällande det mesta ser vi det här som ett ypperligt tillfälle att kunna sälja, köpa och/eller byta hockeyutrustning. Vi uppmuntrar föräldrar eller andra närstående till barn i hockeyskolan men även till barn/ungdomar högre upp i åldrarna att komma till ishallen nu på söndag. 

 

När: Söndagen den 22 oktober klockan 09.00 – 15.00 (det är även allmänhetens åkning mellan 13.15 – 14.15 på söndag och det kan även tänkas att de barnen vill köpa utrustning samt kanske ta steget till vår fina förening). Kom och gå som det passar er mellan 09.00 – 15.00.  

 

Var: Vallentuna ishall, på läktarna, tillgängliga bord alternativt att man tar med sig ett campingbord eller motsvarande och lägger upp sin utrustning där. 

 

Hur: Markera gärna på en tejpbit, post-it lapp eller motsvarande vad ni önskar få i ersättning för den aktuella utrustningsdetaljen. Skriv också tydligt till vilket Swishnummer man som kund ska Swisha. Antingen står man vid sin utrustning hela tiden eller så lämnar man tydliga uppgifter var pengarna ska skickas. Man ansvarar även själv för upphämtning av egen utrustning som ej blivit såld.

 

Exempel: Min son är född 2016 och har vuxit ur en hel del utrustning under åren som vi vill sälja. Han behöver bl.a. nya/begagnade axelskydd m.m. Då jag är tränare för hockeyskolan kommer jag inte att kunna stå vid utrustningen hela tiden som vi vill sälja. Jag kommer därför hitta en bra och lämplig plats och tydligt markera ut ett pris som vi önskar få för bl.a. skridskor, byxor, hjälm m.m. Jag kommer även skriva ut mitt telefonnummer för Swish. Innan vi går på is kommer vi bl.a. försöka hitta ett par nya axelskydd till honom bland potentiella säljare. Då han är född 2016 behöver han alltså kanske axelskydd från någon som är ett - två år äldre än honom. Därför är det bra om även vårdnadshavare eller andra närstående till äldre barn/ungdomar, inte bara hockeyskolan, kommer förbi ishallen på söndag.     

 

Vi gör ett försök och ser hur detta går så får vi utvärdera och se om framtida behov finns av liknande dagar. Förhoppningsvis hittar man det man söker till sitt/sina barn så att både köpare och säljare blir nöjda.  

 

För eventuella frågor vänligen kontakta Niclas Sjöquist (0705-456688 eller sjoquist.niclas@gmail.com 

 
Facebook
Samarbetspartners